Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel

 

            Tot mai multe sunt nunţile la care vedem Cocktail Baruri sau, cum le mai spunem, baruri mobile.

            Acesta poate include, pe lângă servicii de bartending oferite de barmani profesionişti, atât băuturile, cât şi logistica necesară: bar profesional, pahare şi alte consumabile. Închirierea unui astfel de serviciu presupune un cost fix pentru servicii şi logistică şi un cost variabil pentru meniul de băuturi.

            Este binecunoscut faptul că la orice eveniment și în orice împrejurare un bar bine poziționat și aranjat va fi un pretext de socializare pentru orice persoană. Și tocmai de aceea, barul ca pretext de socializare și barmanul trebuie să formeze o echipă grozavă. Rolul barmanului și responsabilitățile sale sunt foarte importante la o nuntă.

            De asemenea, şi aspectul decorului va fi mult mai elegant şi atractiv pentru invitaţi.

            De obicei, primul loc spre care se îndreaptă invitaţii la o petrecere este barul. Prezenţa unui bar bine dotat şi cu un design aparte conferă o notă de eleganţă şi stil petrecerii. În acelaşi timp, spectaculozitatea preparării şi servirii băuturilor, aromele şi ingredientele inedite folosite dau naştere unor momente de bună dispoziţie, demne de imortalizat în albumul foto şi pe filmul nunţii.

            În general, vi se pune la dispoziţie un meniu cu cocktail-urile pe care invitaţii voştri le pot comanda, dar barmanii se mai şi adaptează din mers, în funcţie de cerinţele publicului.

Video: Lulu Film – videograf Trocin Florin

            Când te gândești la Cocktail Bar mintea îţi zburdă către culori vii, un strop de exotic și diversitate de gusturi. În această notă – chiar dacă va exista un meniu de bar listat pe mese cu 12 cocktailuri – barmanul va concepe la cerere și alte băuturi din afara meniului atâta timp cât ingredientele din bar o vor permite.

                                                          Bar Cocktail Makaya Botoşani

            Barmani cu experienţă şi cu baruri mobile de diferite dimensiuni, dotaţi cu toate instrumentele necesare – „Pahare de diferite mărimi, ustensile profesionale şi altele”- vă oferim serviciile noastre complete pentru ca petrecerea dumneavoastră să fie una deosebită; (nunţi, botezuri, majorate, petreceri private şi alte evenimente).
Venim cu un meniu diversificat de băuturi cu alcool şi non-alcool!
Lucrăm cu diferite game şi mărci de produse, în funcţie de bugetul alocat evenimentului.

            Pentru Bar Cocktail Makaya, accesaţi pagina noastră de Facebook. Va aşteptăm să discutăm mai multe detalii. Tel. 0749 40 60 27.

https://www.facebook.com/Bar-Cocktail-Makaya-1031341727024345/?ref=br_rs

Video: Lulu Film – videograf Trocin Florin.

Servicii video nuntă, Servicii foto-video nuntă 2019 – 2020. Lulu Film. Preţ pachete video nuntă. Preţ foto-video nuntă. Videograf nuntă. Cameraman nuntă.

Foto: Mirel Petrică – fotograf

Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel

Servicii video nuntă. Servicii foto nuntă. Videograf şi fotograf nuntă. Lulu Film.
„Articole recomandate”

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe