Așa începe poveste dintre Bianca și Ionuț, o poveste la care voi fi martor ca și videograf de nuntă. Mulțumesc pentru încrederea acordată!

        În opinia lui Victor Hugo „Dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeaşi natură. Dragostea e ca o scânteie divină, ca şi sufletul, şi tot ca el e incoruptibilă, indivizibilă, nepieritoare. E un punct de foc în noi, nemuritor şi infinit, pe care nimeni nu-l poate mărgini şi nimic nu-l poate atinge. Îl simţi arzând până în măduva oaselor şi-l vezi strălucind până în adâncurile cerului.”

          Iubirea este unică, este absolut ireductibilă, ea nu se mai repetă. Jose Ortega Y Gasset spune că „o dragoste deplină, care s-a născut în adâncul unei persoane, nu poate probabil să moară. Rămâne grefată pentru totdeauna în sufletul senzitiv. Circumstanţele – bunăoară depărtarea – îi vor putea împiedica nutrirea necesară, şi atunci iubirea aceasta va pierde din volum, se va preface într-un firişor sentimental, scurtă vână de emoţie ce va continua să izvorască în subsolul conştiinţei. (…) Acesta e simptomul adevăratei iubiri: a fi alături de obiectul iubit, într-un contact şi o proximitate mai profunde decât cele spaţiale. Este o convieţuire de tip vital cu celălalt”.

Videograf Trocin Florin (Lulul Film)

Fotograf Marin Danaila (Lulu Film)

Bianca, spune despre Ionuț:
– Ne-am regăsit atunci când ne așteptam mai puțin și am intrat în jocurile dragostei fără să ne dăm seama. Zâmbim, copilărim, iubim, calătorim, ne distrăm și ne construim o viață frumoasă împreună.
Împartășesc cu voi fericirea și emoția, pe care au trăit-o în ziua nunții.
Bianca și Ionuț👫 – Wedding Day🎬

Primul vostru dans trebuie să vă reprezinte în totalitate, din acest motiv, ideal este să alegeți una din melodiile voastre preferate.
Bianca și Ionuț👫 au ales o melodie reprezentativă lor, într-o locație mirifică din Botoșani, înconjurați de oameni(prieteni) frumoși și distractivi.🥳

Nunta Mariage D’or Baisa Botosani

,,Articol recomandat de Lulu Film''
Call Now Button