De ce unii videografi şi fotografi de nuntă sunt scumpi, şi alţii foarte ieftini?

 

Preţul unui fotograf de nuntă este justificat de: Caracter + Experienţă + Pregătire + Educaţie + Aparatură = ÎNCREDERE. Pentru că tot timpul se pregătesc şi investesc în workshopuri, seminarii, aparatură cât mai performantă, oferind încredere deplină mirilor.
Nu poţi ajunge la performanţă fără aparatură pe măsură, dar şi reversul este valabil. Rezultatele unui fotograf (sau videograf) bun sunt susţinute prin eforturi financiare, educaţie,  calitate şi volum mare de timp.

De ce unii videografi şi fotografi de nuntă sunt scumpi, şi alţii foarte ieftini?

 

            Totul se leagă, nu poţi să faci calitate cu aparatură ieftină, dar nici fără experienţă şi educaţie să faci performanţă. Tu nu cumperi niciodată un serviciu foto sau video de nuntă, ci cumperi încrederea în acea persoană care va fi alături de tine într-o zi atât de specială, iar tu te vei simţi în siguranţă pentru că ştie ce are de făcut. Tu ce alegi?

            – Un profesionist cu experienţă care va surprinde trăirile voastre, emoţiile şi lacrimile părinţilor, zâmbetul şi bucuria invitaţiilor?

            – Sau un fotograf ieftin, (de Black Friday) fără experienţă, pregătire şi aparatură profesională, dar care promite marea cu sarea, iar după nuntă când primeşti fotografiile şi filmările, plângi…?

            – Unul sau două obiective din trusa unui profesionist poate valora cât toată trusa unui fotograf-videograf de Black Friday (ieftin).

            – Un fotograf-videograf ieftin nu va putea accede niciodată la performanţă.
Performanţa se întreţine cu: Caracter + Experienţă + Pregătire + Educaţie + Aparatura = ÎNCREDERE. Fotografiile şi filmul nunţii voastre sunt pentru toată viața. Sunt o investiție pe termen lung, pentru o durată de timp mai mare decât a frigiderului, televizorului, gresiei sau a faianței. Pe acelea le poți schimba oricând, pe când nunta şi botezul sunt irepetabile. Ai o singură șansă, în viață, să păstrezi amintirea unor momente frumoase. N-o încredinţa unui nepriceput, că nici la operație nu te duci întrebând care e cel mai ieftin chirurg din spital…

De ce unii videografi şi fotografi de nuntă sunt scumpi, şi alţii foarte ieftini?

            Deciziile ne aparţin în prezent, în viitor vom trăi consecinţele deciziilor noastre.

„Articole recomandate”

Cameraman de nuntă Vs. videograf de nuntă (care sunt diferenţele?)

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe