Despre participarea mea la Workshop-ul de videografie susţinut de Osi Szebeni

            În această săptămână am participat la un Workshop de videografie, în Bucureşti. Un curs care a avut la bază schimbarea conceptului general al filmului clasic de nuntă din România.
O experienţă foarte faină, alături de o gaşcă pe măsură! Prin îndrumarea mentorului nostru Osi Szebeni, împreună, am realizat un clip diferit, un alt concept, cu o perspectivă originală.
Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit. Workshop-ul a lăsat asupra mea o puternică impresie. Am putut vedea în acţiune un adevărat videograf de nuntă care, pe lângă partea teoretică, şi-a dezvăluit secretele printr-o parte practică, adaptată fiecărui cursant. Energia lui Osi ne-a făcut pe toţi să recunoaştem deschis că a fost cursul cu cele mai mari acumulări de cunoştinţe, iar aplicabilitate lor se va vedea în calitatea serviciilor noastre oferite viitorilor clienţi. A fost o zi când s-a dovedit nevoia atât de echipamente profesionale pentru rezultate deosebite, cât şi pentru uşurarea muncii în faţa calculatorului.
EDITAREA este elementul prin care aducem tuşa finală unui film de nuntă. O editare bună face ca filmul nunţii să fie cunoscut fără a fi nevoie de o semnătură. Este esenţial să învăţăm să edităm bine şi repede, fără să alterăm esenţa – emoţia clipului şi să ne formăm un stil personal. A fost o experienţă neaşteptat de plăcută întâlnirea cu Osi. Un profesionist desăvârşit, un tip carismatic, comunicativ şi dornic de a-şi împărtăşi experienţa celorlalţi.

Despre participarea mea la Workshop-ul de videografie susţinut de Osi Szebeni

Video

 

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe