Despre
Mă numesc Trocin Florin, sunt creatorul şi fondatorul proiectului Lulu Film. Sunt omul din spatele aparatului/camerei video şi cred cu tărie că nimic nu este realizabil fără pasiune! Sunt videograful de evenimente ce îşi propune să realizeze mereu ceva diferit, creativ şi inovativ! Videografia pentru mine este mai mult decât profesie, este PASIUNE! Sunt observator pasionat, iubesc şi sunt fascinat de arta vizuală, sunt pregătit să ofer calitate. Filosofia mea este să concep un produs complex şi bine definit, astfel încât video pentru nunta dumneavoastră să nu mai reprezinte o cheltuială, ci o investiţie în amintirile preţioase!

Carisma

O excelentă trăsătură a unui cameraman de nuntă este cordialitatea şi capacitatea de a se face plăcut. Inspirând încredere, este mai uşor să interacţionezi cu oamenii.

Calm sub presiune

Imagini inspirate şi inventive, precum şi o prezentare de neuitat, totul dintr-o singură încercare. Ceea ce înseamnă că, pe lângă deprinderile tehnice, succesul unui cameraman impune mult calm şi capacitatea de a oferi cea mai înaltă performanţă în condiţii de stres.

Un observator excelent

Anticiparea este posibilă doar prin observarea clară a ceea ce se petrece în faţa ta şi prin reacţia promptă la evenimente. Un videograf de nuntă cu adevărat înzestrat este şi un observator excelent.

Capacitatea de a idealiza

Videograful desăvârşit captează imagini în care personajele arată impecabil. Prin alegerea atentă a unghiurilor camerei, a poziţiilor şi a luminilor, multe dintre aşa-zisele imperfecţiuni pot trece neobservate.

Viziune artistică

Înseamnă abilitatea de a recunoaște cu precizie emoțiile și sentimentele atunci când ele se manifestă. Este capacitatea de a observa lucruri, mai ales în ziua nunţii, când majoritatea timpului este documentar, nimic regizat, doar momente spontane. În ziua nunţii este vorba despre expresie, interacţiune şi viaţă. Şi restul este important, dar, totuşi, secundar.

Implicare deplină

Trebuie să fii atât în moment fizic, cât şi emoţional. Este interacţiune şi comunicare, dar şi puţină magie. În acelaşi timp, nu-ţi poţi permite să te laşi acaparat de evenimente într-atât încât să-ţi pierzi simţul realităţii sau să nu mai fii atent la ce se întâmplă în jurul tău.

Cauţi ceva diferit, creativ şi inovativ?

Oferim o calitate ireproşabilă şi o editare profesională care transmite emoţia şi bucuria momentului.