Cele mai întâlnite întrebări şi răspunsuri

În cele ce urmează dorim să răspundem la cele mai frecvente întrebări întâlnite pe parcursul anilor de lucru în domeniul foto şi video de nuntă. Încercăm astfel să clarificăm cât mai multe întrebări referitoare la ziua nunţii, serviciile pe care le oferim, contracte etc. Ne dorim o colaborare cât mai transparentă şi de lungă durată, de aceea dorim să punem la punct detalii ce au legătură cu ziua nunţii, dar şi aspecte despre noi, ca echipă foto şi video.

Vă punem la dispoziţie pachete distincte, din care puteţi alege în funcţie de necesităţile dumneavoastră. Oferim servicii de filmare, servicii de fotografiere şi pachete foto-video. Acestea pot fi achiziţionate separat sau la pachet, caz în care puteţi beneficia şi de o reducere a preţului. De asemenea, în oferta noastră găsiţi extraopţiuni cu care puteţi personaliza oferta.

Fotografia de nuntă include prezenţa unui fotograf (plus asistent, în funcţie de contract) pe toată perioada evenimentului (nuntă, botez, cumetrie etc).

Materialul final prezintă cel puţin 500 de fotografii editate în totalitate, numărul de fotografii fiind posibil să varieze în funcţie de complexitatea evenimentului, de timpul acordat fotografierii şi de pachetul foto ales.

De reţinut că ţinem foarte mult la calitatea fotografiilor şi mai puţin la cantitate; din punctul nostru de vedere, fiecare fotografie merită să fie pusă în ramă. Predarea materialului foto se face pe Stick USB personalizat sau, la cerere, online.

Videografia de nuntă cuprinde prezenţa unui videograf pe toată perioada evenimentului. Filmul nunţii reprezintă un montaj cinematic cu durata de cel puţin 90 de minute (sau mai mult, în funcţie de contract şi de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului etc) plus clipul nunţii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul dumneavoastră).

Da, vom fi prezenţi începând de la pregătirile pentru nuntă şi până la finalul evenimentului (aruncarea buchetului, dezgătit etc). Programul de desfăşurare îl stabilim împreună, astfel încât să putem surprinde toate momentele importante ale zilei. Totuşi, ne rezervăm dreptul de a stabili de comun acord orele de recepţie şi final de eveniment, dacă este necesar.

Costurile de transport se stabilesc în funcţie de kilometrii parcurşi şi sunt calculate la 1 leu/kilometru.

Dacă aveţi programată cununia civilă în altă zi decât ziua nunţii, nu este nicio problemă, chiar recomandăm clienţilor noştri stabilirea acestui eveniment la o altă dată, pentru a diminua din stresul şi oboseala ce se acumulează în ziua nunţii. Cununia civilă în altă zi nu prezintă costuri suplimentare, dacă are loc în timpul săptămânii şi suntem anunţaţi din timp. Totuşi, recomandăm programarea cununiei civile în timpul săptămânii, dat fiind faptul că pe parcursul weekendului ar fi foarte posibil să fim prezenţi la alte evenimente.
Un prim pas în demersul dumneavoastră de a ne contacta a fost făcut. Pentru detalii, vă rugăm să ne apelaţi telefonic sau să accesaţi pagina de contact a acestui site. Completaţi formularul cu toate informaţiile despre eveniment, şi noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a confirma disponibilitatea noastră pentru ziua aleasă de dumneavoastră şi pentru a discuta despre ofertele noastre. Ulterior, se stabileşte o zi ca să ne putem întâlni şi semna un contract, iar în acest mod este rezervată data evenimentului. Videografia de nuntă cuprinde prezenţa unui videograf pe toată perioada evenimentului. Filmul nunţii reprezintă un montaj cinematic cu durata de cel puţin 90 de minute (sau mai mult, în funcţie de contract şi de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului etc) plus clipul nunţii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul dumneavoastră).

După cum am menţionat anterior, punem accentul cu prioritate pe calitatea fotografiilor şi apoi pe cantitate. Evităm astfel ca pe materialul final să aveţi dubluri, fotografii neclare, fotografii incorect expuse sau alte erori de ordin tehnic. Oferim minimum 500 de fotografii editate şi corectate.

Atât pe fotografii, cât şi pe partea video de nuntă suntem prezenţi activ şi încercăm să surprindem cât mai mult din emoţia momentelor importante, obţinând o cât mai mare diversitate de imagini, ipostaze şi unghiuri ale acţiunii din ziua nunţii.
Durata filmului depinde de oferta aleasă şi de desfăşurarea evenimentului.

Materialele brute, foto şi video, nu se livrează. Putem garanta că pe materialul final veţi regăsi toate fotografiile şi întreg materialul filmat, editate şi retuşate cu atenţie. Dacă totuşi doriţi neapărat să intraţi în posesia acestor materiale, ele se achiziţionează separat faţă de contractul semnat.

Putem începe procedeul de personalizare a albumului abia după ce predăm fotografiile. Mirii trebuie să realizeze o selecţie de fotografii preferate, iar acestea vor fi aşezate de noi în colaje şi prezentate online sau prin email. După ce mirii fac toate modificările dorite şi primim OK-ul, trimitem albumul la print.

Materialul foto-video va fi predat, în funcţie de pachetul ales, la 8-9 săptămâni după eveniment.

În maximum 7 zile după eveniment veţi primi un clip cu cele mai bune momente „Wedding Day”.

Materialul foto-video, în funcţie de pachetul ales, va fi predat clientului astfel:

Un exemplar stick USB + cutie din lemn, personalizată lulufilm.ro

Două exemplare de Blu-ray + carcase personalizate.
Două exemplare DVD + carcase personalizate.
Transfer pe HDD-ul clientului.

Transfer online, valabil 30 de zile.

Timp de 30 de zile clientul îşi poate descărca atât materialul video, cât şi materialul foto de pe platforma noastră online; veţi primi un link de unde puteţi descărca materialul foto-video (valabil 30 de zile)!

Fotobook (fotocarte) cu următoarele dimensiuni: 20x20cm sau 30x30cm.
Fotobook-ul poate fi personalizat în funcţie de alegerea şi dorinţa clientului.

Da. Dacă se doreşte eliminarea sau adăugarea unui serviciu dintr-un pachet fotovideo ales, putem modifica sau personaliza oferta în funcţie de necesităţile şi cerinţele clientului. Modificările se pot face doar până la semnarea contractului, ulterior, se vor aplica şi respecta clauzele contractuale. Există grilă separată, unde clientul poate bifa doar serviciile foto-video agreate, şi, astfel, noi vă vom oferi preţul personalizat, în funcţie de serviciile foto-video alese de dumneavoastră din grilă.

Da. Avem preţuri separate pentru fiecare serviciu foto-video din grila: „SERVICII OPŢIONALE” De exemplu: dacă clientul doreşte doar şedinţa foto-video, ori „Save the Date”, sau „Trash the Dress”, noi vom specifica preţul fiecărui serviciu fotovideo în parte.

Cauţi ceva diferit, creativ şi inovativ?

Oferim o calitate ireproşabilă şi o editare profesională care transmite emoţia şi bucuria momentului.