Fotograf nuntă, Videograf nuntă, Foto-video nuntă, Lulu Film.

Între Irina și Marian a fost dragoste la prima vedere, iar relația lor a crescut de la zi la zi. După 4 ani de când formau un cuplu, cei doi au hotărât să se mute împreună, iar acum, după 8 ani și 4 luni de relatie, sunt siguri ca vor să trăiască unul lângă celalalt pentru tot restul vietii.

Iată povestea lor:

Irina şi Marian – Save The Date. 25.05.2019

Aşa începe povestea lor:

  • „Te privesc şi văd mai mult decât un chip frumos, văd iubirea pe care mi-o porţi, văd dorinţa de a mă atinge, văd tristeţea uneori, văd supărarea, văd fericirea, văd tot ceea ce simţi.”

  • „Tu eşti fiinţa care mi-a dăruit din nou aripi, care m-a făcut să zbor, dar care mi-a explicat că nu trebuie să mă înalţ prea mult, care m-a învăţat care sunt limitele cerului meu.”

  • „Dragostea ei este mai presus de orice. Iubirea pe care o port pentru ea nu poate fi descrisă în cuvinte. Ea este totul pentru mine, mi-a fost alături mereu, m-a învăţat ce este iubirea adevărată, m-a iertat mereu, a fost întotdeauna lângă mine, nu am cuvinte să spun cât de mult o iubesc.”

 

            Viaţa însăşi este magie, iar dacă nu crezi asta, măcar încearcă să o trăieşti ca pe ceva magic. Nu este nevoie să ştii unde mergi. Nu este nevoie să ştii de ce mergi. Tot ceea ce e nevoie să ştii este faptul că mergi plin de veselie; dacă faci acest lucru, nu poţi greşi.

Senzațiile sunt intense și câteodată ți se închide mintea și parcă ți se astupă urechile și rămâi tu cu tine. Nu mai auzi slujba, nu mai auzi nimic din jur pentru că-ți ceri pe un ton autoritar, în interiorul tău, să nu verși lacrimi. Este ca și cum ai închide tot trupul tău și l-ai delimita de exterior ca să poți să țipi în interiorul tău și să-i ordoni fiecărei fibre a corpului să nu se emoționeze. Amândoi veți știi că fiecare stă să explodeze de bucurie și lacrimi, dar imaginea exterioară este cât se poate de detașată și aparent impenetrabilă. Doar voi știți care este adevărul. EMOȚII.

Cei mai frumoşi oameni sunt oamenii fericiţi. Astfel de persoane au o sensibilitate aparte şi înţeleg viaţa, înţeleg iubirea.
Emoție și bucurie. Cu ele rămâi de fiecare dată după ce tragi linie după nuntă.

This is love*

 

Servicii foto-video nuntă. Videograf nuntă, Cameraman nuntă, Fotograf nuntă. Lulu Film.

"Articol recomandat de Lulu Film''
Call Now Button