Save The Date – Love Story – Loredana şi Alex

Deși planurile ni s-au dat peste cap tuturor, nu puteam lăsa ziua aceasta să treacă pur și simplu.. Nu știm ce vom face sau cum va fi peste câteva luni, însă suntem siguri că: Iubirea nu se anuleaza! 

„Am să te iubesc până la sfârşitul lumii”.

            Este sloganul iubirii dintre Loredana şi Alex, titlul unei cărţi scrise de Marius Tucă.

            Iubirea adevărată nu ne identifică niciodată cu celălalt, iubirea adevărată nu ne îndepărtează niciodată de celălalt. Iubirea adevărată păstrează, salvează personalitatea, iar aceasta nu se confundă, nu se identifică cu alte personalităţi.

            La început iubirea e o binecuvântare, dacă nu un noroc. Apoi devine o realizare.

            Loredana şi Alex au realizat acea dragoste magnetică care-i va duce spre universul etern al dragostei. Au o pasiune enormă unul pentru altul, iubesc şi profită la maximum de timpul petrecut împreună.

            Fiecare dintre noi s-a întrebat ce ne face oare să ne îndrăgostim de o anumită persoană? De ce o alegem pe ea și nu pe alta? Oare ne simțim atrași și dezvoltăm o pasiune pentru cea mai atractivă persoană la care ne putem gândi, sau sunt alte criterii care ne determină alegerile?

            Studiile au arătat că există un număr de variabile și teorii care pot explica ce anume ne influenţează preferințele atunci când ne îndrăgostim. Cum probabil intuiți, atractivitatea fizică, cea care este înregistrată imediat, chiar de la o primă întâlnire, este foarte importantă și deși am fi tentați să credem că alegem persoana care este extrem de frumoasă în realitate, alegem persoana care are un nivel de atractivitate similar cu noi.

            Cercetările au arătat că o conexiune emoțională este cel mai important factor pentru crearea unei iubiri care să dureze.

Să fii capabil să iubeşti şi să te laşi iubit ani la rând este un mod sănătos de a porni în viaţa de cuplu.

Sedinta in lanul de maci Save The Date - Love Story - Loredana şi Alex Save The Date - Love Story - Loredana şi Alex Save The Date - Love Story - Loredana şi Alex

''Articol recomandat de Lulu Film''

Şedinţa video „Trash the Dress”