Videograf (cameraman) nuntă. Nimic nu este realizabil fără pasiune.

            Nimic nu este realizabil fără pasiune. My Work Is My Passion! Lulu Film – Videograf pentru evenimentul tău.

            Între a documenta și a experimenta este o linie foarte fină. Vreau să experimentez cât mai mult cu putinţă, dar, în același timp, doresc să mă asigur că documentez momentul.

Obiectivul meu este să vă ofer un produs diferit de videoclipul clasic de nuntă,  o altă viziune despre ce este un reportaj (poveste) de nuntă. Nunta este o poveste, un moment unic prin care fiecare om va trece mai devreme sau mai târziu. Vom păstra adevărata poveste de dragoste şi o vom transforma într-un film cinematic, în care dumneavoastră veţi juca rolul principal. Povestea de nuntă este diferită de fiecare dată, are momentele ei specifice și își creează o identitate. Filosofia mea este să concep un produs complex şi bine definit, astfel încât video pentru nunta dumneavoastră să nu mai reprezinte o cheltuială, ci o investiţie în amintirile preţioase! Scopul meu este să arăt cinematografia evenimentului unic din viaţa dumneavoastră! Cu inimă deschisă vă invit să descoperiţi ce înseamnă cu adevărat filmul vieţii dumneavoastră! Sunt pregătit să ofer calitate. Sunt observator pasionat, iubesc şi sunt fascinat de arta vizuală. Obiectivul meu este să trimit amintiri în viitor.

Videograf Trocin Florin. Lulu Film. Cameraman nunta.

            Tu însuţi vei face tot ceea este necesar pentru a reuşi să realizezi ce ţi-ai dorit vreodată. Nimeni nu va face nimic pentru tine. Dar dacă vei continua să înveţi şi să te perfecţionezi, să încerci lucruri noi, vei ajunge într-un final să deţii controlul. Doar adu-ţi aminte că oportunităţile sunt pentru toţi. Dacă nu iei tu mingea şi nu alergi cu balonul spre poarta adversă, aceasta nu va avea niciun efect asupra scorului. Când apare o şansă, acţionează imediat! Nu există limite legate de ceea ce poţi realiza în afară de cele pe care ţi le stabileşti!

„Cred în karma, cred că binele atrage bine și că dacă faci lucruri frumoase ți se întâmplă lucruri frumoase,,

            Videografia de nuntă îmi oferă şansa să cunosc oameni minunaţi, diferiţi, motivaţi şi îndrăgostiţi, care transmit vibraţii pozitive, şi acest lucru mă motivează. Asta îmi demonstrează că fac ceea ce trebuie şi profesez ceea ce îmi place.

VIDEOGRAF TROCIN FLORIN – LULU FILM

„Articole recomandate”

Despre

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe