Nuntă Mariage D’or Baisa Nuntă Mariage D’or Zaicesti

Bianca, spune despre Ionuț:
– Ne-am regăsit atunci când ne așteptam mai puțin și am intrat în jocurile dragostei fără să ne dăm seama. Zâmbim, copilărim, iubim, calătorim, ne distrăm și ne construim o viață frumoasă împreună.
Împartășesc cu voi fericirea și emoția, pe care au trăit-o în ziua nunții. 
Bianca și Ionuț???? – Wedding Day????

Videograf si fotograf de nunta Videograf Trocin Florin (Lulu Film Botosani)

Dansul mirilor Mariage D’or Baisa Mariage D’or – Zaicesti Botosani

Un moment important al petrecerii este primul dans, prin care mirii inaugurează ringul și deschid seara de dans.

Primul vostru dans trebuie să vă reprezinte în totalitate, din acest motiv, ideal este să alegeți una din melodiile voastre preferate.
Bianca și Ionuț???? au ales o melodie reprezentativă lor, într-o locație mirifică din Botoșani, înconjurați de oameni(prieteni) frumoși și distractivi.????
Un moment important al petrecerii este primul dans, prin care mirii inaugurează ringul și deschid seara de dans.
Lulu Film????

Videograf de nunta Trocin Florin – Lulu Film

https://vimeo.com/trocinflorin

Filmare Drona Videograf Trocin Florin (Lulu Film Botosani)

Cameraman nuntă în Botoșani Videograf nuntă Botoșani

Echipa foto video din Botoșani oferă servicii profesionale de filmări nunți si fotografii profesionale nunți în Botoșani.

Servicii foto video de nuntă din Botoșani afișate în site-ul nostru sunt disponibile în timp real în Botoșani, Suveava, Iași, Neamț. Prețuri servicii foto video de nuntă pot fi personalizate,, Ofertă foto video personalizată,,

Pentru că ne dorim să creăm o poveste din filmarea căsătoriei tale, oferim în serviciile de filmare ședințe: Prewedding și Trash the dress.

Prețurile pentru filmări nunți diferă în funcție de timpul și resursele pe care un videograf sau un fotograf le alocă proiectului.

Sfatul nostru este să luați legătura cu câți mai mulți videografi din Botoșani, să vă întâlniți cu aceștia și să decideți singuri pentru nunta voastră, care este cel mai bun videograf.

Sfatul nostru este să luați legătura cu câți mai mulți fotografi din Botosani, să vă întâlniți cu aceștia și să decideți singuri pentru nunta voastră, care este cel mai bun fotograf.

Noi vă putem garanta servicii profesionale de filmări nunți  și servicii fotografice profesionale de nuntă .

Prețul fotografiilor de nuntă și filmare de nunta este dat de volumul de lucru, experiența și creativitatea fiecărui fotograf și videograf în parte. Îi sfătuiesc pe miri să plătească atât cât înțeleg.

Fotograf de nuntă în Botoșani, Iași, Suceava Lulu Film Tel. 0757 784 756

Videograf de nuntă în Botoșani, Iași, Suceava Lulu Film Tel. 0757 784 756

Articol Recomandat