DESPRE ALEGEREA RESTAURANTULUI PENTRU NUNTĂ – ELEMENTUL CHEIE AL UNUI EVENIMENT DE NEUITAT

Primii pași în viața în calitate de soț si soție sunt prilej de mare sărbătoare, așa că celebrarea nunții este un eveniment de anvergură ce trebuie atent pregatit din timp. Unul dintre punctele de plecare în organizarea unei petreceri reușite o reprezintă alegerea unui restaurant pentru nunta. Se recomandă să nu amanați sau neglijați rezervarea acestuia, deoarece vă puteți trezi în situația în care restaurantul visurilor este ocupat în data respectivă. Ar fi indicat ca înainte cu minim 12 luni de la nuntă, rezervarea sa fie confirmată.

Nunta Botosani Mariage D’or – Zaicesti

Totuși, înainte de a lua o decizie în acest sens trebuie să aveți în vedere mai multe aspecte. Gandiți-vă la un numar maxim de invitați de a caror prezenta sunteți aproape siguri și cautați-vă un restaurant potrivit. Din fericire, restaurantele de nunți oferă mai multe saloane de evenimente, atât pentru nunți mai restranse, cât și pentru cele cu mai mulți invitați. Este important să adaptați localul după numărul de persoane, deoarece nu ați vrea să înghesuiți 100 de persoane într-o sală de 70. Reciproca este valabila, o sală va arata rece și prea putin animată dacă veți avea 100 de invitați și capacitatea acesteia ar fi de 200. Trebuie să cântariți foarte bine lucrurile, nu ați vrea ca invitații voștri să se simtă inconfortabil.

Nunta Botosani Mariage D’or Baisa

Un alt aspect foarte important îl reprezintă localizarea restaurantului în care va avea loc nunta. Atât pentru tine, cât și pentru cei care îți vor fi alături în această zi, e confortabil ca salonul de evenimente să fie bine poziționat, să fie ușor de ajuns la el și să aibă parcare. În mod sigur nu ți-ai dori ca în seara nunții să fie nevoie să dai indicații invitaților tăi în situația în care ai opta, de exemplu, pentru un restaurant aflat pe niște străduțe întortocheate.

Lulu Film fotograf nunta videograf nunta
Dansul mirilor Lulu Film

Bineințeles, restaurantul în sine reprezintă punctul central de interes. Asigură-te că este spatios, aerisit, curat, lumini profesionale, că are un ring de dans generos și o sonorizare bună. Un avantaj ar fi și detinerea unei terase pentru relaxare. Mai mult, verifică dacă meniul este suficient de variat și corespunde asteptărilor tale.

Videograf de nunta Videograf Trocin Florin
Fotograf de nunta Lulu Film
Videograf de nunta – Rediu Hotel Botosani
Videograf de nunta – Salon Luceafărul – Popas Cucorăni

ARTICOL RECOMANDAT https://www.lulufilm.ro/nunta-mariage-dor-baisa-nunta-mariage-dor-zaicesti/