„Save the Date” sau şedința foto de Logodnă

            „Save the Date” sau Ședința foto de Logodnă devine din ce în ce mai populară printre viitorii miri.

            Loredana şi Alex. Un cuplu drag mie. Timizi, pasionali şi cu respect formidabil unul pentru altul.

Nu stiu altii cum sunt, dar mie chiar imi plac ploile. Imi amintesc ploile copilariei mele. Lungi si monotone.
Ana + Lucian – Save The Date, cuprinși in mrejele iubirii prin ploaia monotonă.

Bianca şi Ionuţ. Un cuplu pe care nu ai cum să nu-l iubeşti. Energici, plini de viaţă, mereu puși pe șotii.

            Irina şi Marian. Sunt perfecţi unul pentru celălalt, se înţeleg din priviri, uneori nu aveau nevoie să vorbească, privirile lor transmiteau dialogul acela interior, un dialog al dragostei, codificat doar de ei.

            Iuliana şi George. Sunt minunaţi împreună, perfecţi. Se cicălesc dulce, iubesc viaţa şi natura, dar mai ales unul pe celălalt.

Videoclip premiat de Weva Pro (RoAward 2018)

       „Save the Date” sau şedința foto de Logodnă

             Locurile în care şedinţa foto-video ,,Save the Date” se poate desfăşura pot fi alese în cele mai spectaculoase cadre naturale. Nu numai cei doi miri sunt implicaţi în şedinţele foto-video de la o nuntă. Fotograful şi videograful au nevoie de momente de acomodare cu aceştia pentru a şti ce anume trebuie făcut ca să-i dezinhibe în momentele dificile şi a găsi cele mai potrivite ipostaze în care ei să fie fotografiaţi şi filmaţi. ,,Save the Date” (logodna) are scopul de a le oferi mirilor ocazia să fie relaxaţi şi să se comporte natural în clipele în care ei sunt fotografiaţi şi filmaţi împreună; se vor adapta (acomoda) mai uşor cu aparatele foto-video. Ţinuta lejeră pe care o pot adopta îi va ajuta în acest sens. De cele mai multe ori mirii nu se simt confortabil în faţa camerei.Aceste şedinţe sunt foarte utile şi pentru noi, cei din spatele camerelor. De aceea, o întâlnire înaintea zilei nunţii ne poate ajuta să ne acomodăm şi să socializăm mai bine unii cu alţii, fotograf, videograf şi miri.

  Ca să vă simţiţi cât mai confortabil, vă recomandăm să purtaţi ceea ce vă defineşte stilul, fiţi inventivi şi lăsaţi-vă imaginaţia să zburde.

            Luciana şi Ionuţ. Speciali pentru mine. O familie minunată. Deşi în acest clip încă nu erau o familie, acum sunt împliniţi din toate punctele de vedere şi au o fetiţă minunată!
Clipul este premiat de Weva Pro, A fost selectat „Videoclipul Zilei”.

Ședințele foto-video „Save the Date” sau cele din ziua cununiei prezintă imaginea perfectă a doi tineri care și-au decis destinul. Exprimă, în mod profesionist și prin ipostaze creative, bucuria unei decizii care a început cu „DA”.

            O şedinţă foto „Before Wedding” ar trebui să se afle pe lista de opţiuni a fiecărui cuplu! Inventivitatea este cel mai important accesoriu în şedinţa foto-video „Save the Date”.

            În ziua şedinţei foto-video „Save the Date” veți descoperi stilul nostru de lucru, iar noi ne vom adapta în funcție de personalitatea voastră, astfel încât să obținem rezultatul dorit: fotografii excelente şi un film de nuntă deosebit.

            Bianca şi Mihai. Oameni frumoşi, cu o pasiune enormă unul pentru celălalt. Se completează perfect şi au visuri comune, se susţin reciproc.

„Articole recomandate”

Rochia de mireasă

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe