Ședință foto video după nuntă pe Rarău. Anamaria și Mihai

Îmi plac oamenii care nu renunţă la visele lor, care perseverează, care nu spun niciodată „este imposibil”, ci doar „trebuie să găsesc o altă cale”. Nu renunța niciodată . Ai reușit continuă, nu ai reușit continuă! Cu cât ai muncit mai mult la un obiectiv, indiferent care este el, cu atât ești mai aproape de rezultat. Așa că nu renunța și mergi înainte pentru că altfel eforturile tale au fost în zadar.

Mihai și Anamaria sunt genul de persoane care nu renunță niciodată, și imposibilul pentru ei nu există. Un vis nu devine realitate ca prin magie, este nevoie de transpiraţie, determinare şi muncă grea. Dar secretul constă în faptul -să nu renunți niciodată.

Mihai și Anamarin, în viață, merg pe conceptul: -Ideea este să nu renunți. Nu renunța la visul pe care-l ai în mintea ta și lupta pentru el.

Videograf Trocin Florin
Ședință foto video după nuntă pe Rarău.        Anamaria și Mihai
Anamaria
Ședință foto video după nuntă pe Rarău.        Anamaria și Mihai
Mihai
Ședință foto video după nuntă pe Rarău.        Anamaria și Mihai
Lulu Film
Dansul mirilor Complex Imperia Cucorani

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe