Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

 

            „Iubirea necondiţionată este cea mai pură formă de iubire, pentru că transcende orice graniţe, nu are nevoie de aprobare sau de adoraţie, dăruieşte fără să ceară şi fără să aştepte recompense, acceptă ceea ce partenerul/partenera alege să facă sau să fie. Iubirea necondiţionată nu răneşte, nu generează durere sau suferinţă, nu minte, nu trişează, nu comandă, nu e confuză sau manipulatoare, nu are bariere şi convenţii sociale sau personale, nu se teme de nicio judecată, ea, pur şi simplu, există. Da, iubirea necondiţionată există şi în plan real, nu este doar o abstracţiune.

            Pentru Diana şi Alin, din locuri diferite ale ţării – Diana din Harghita, Alin din Botoşani –  atracţia iubirii necondiţionate a făcut să se întâlnească, chiar dacă aparent nu este posibil.

            Apar multe momente care au o semnificaţie deosebită pentru fiecare dintre miri pe parcursul întregii nunţi. Emoţiile există oricum atunci când e vorba de iubire şi de dorinţă ca lucrurile să iasă bine. Atât timp cât mirii sunt fericiţi şi construiesc nunta lor împreună… cu multă fericire şi bucurie, vor construi totodată şi amintiri frumoase pe care nu le vor uita niciodată! Diana şi Alin au ales să îşi unească destinele în Topliţa (Harghita) şi să petreacă la Târgu Neamţ, alături de rude şi foarte mulţi prieteni.

Mulţi dintre noi spunem că simţim iubire pentru altă persoană, dar câţi putem spune că această iubire este necondiţionată?

            Când doi oameni se întâlnesc cu adevărat, este sărbătoare. Întâlnirile adevărate, depline, sunt atât de rare! Numai Dumnezeu poate să ţi le dăruiască. Tu trebuie doar să fii treaz, să fii într-o aşteptare activă, să ai urechi de auzit şi ochi de văzut, minte de străvăzut şi, mai ales, inimă curată.

            Când doi oameni se întâlnesc cu adevărat, este mare sărbătoare. Sărbătoare pe pământ şi sărbătoare în Cer. Iată unde se cuvine să înceapă şi să se sfârşească toată învăţătura noastră.

            Acest clip este filmat în ziua nunţii, Wedding Day, în drumul nostru de la Harghita, unde au avut loc obiceiurile, tradiţiile şi cununia religioasă din ziua nunţii, spre locul petrecerii, Cetatea Neamţului – Târgu Neamţ.

            Noi, ca fotograf de nuntă şi, respectiv, videograf de nuntă, suntem onoraţi şi fericiţi că am trăit această experienţă minunată, cu oameni frumoşi.

            Ne bucurăm că am avut prilejul să fim parte a acestei frumoase poveşti, prin servicii foto-video oferite de lulufilm.ro

            Povestea de nuntă este diferită de fiecare dată, are momentele ei specifice și își creează o identitate.

            Acest clip a fost filmat după nuntă, de această dată în Suceava, două locaţii diferite, în aceeaşi zi.

            Când te întrebi ce este iubirea, de multe ori ai un dubiu, fie că ești iubit, fie că iubești. Alteori, poate simți ceva și mergi pe „Google”, tastezi cuvântul iubire și vezi dacă te regăsești în răspunsuri. Alteori, cineva se poartă cu tine într-un anumit fel, care pare, pe de-o parte, c-ar fi iubire, pe de altă parte (poate) indiferență, iar atunci te întrebi ce este, de fapt…IUBIREA?

            Cred că iubirea nu poate fi încadrată într-un anumit cadru specific. Într-o scrisoare, Albert Einstein dezvăluie că cea mai puternică forță din univers este Iubirea.

            Există o forță extrem de puternică pentru care, cel puțin până în prezent, știința nu a găsit o explicație. Este forța ce include și guvernează totul, ce se află în spatele oricărui fenomen care are loc în Univers și încă nu a fost identificată de noi. Această forță universală este IUBIREA.

Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”   Diana + Alin, „Iubire necondiţionată” Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

 

Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

Diana + Alin, „Iubire necondiţionată”

 

Servicii foto video, fotograf nuntă, videograf nuntă, cameraman nuntă, filmare nuntă.

„Articole recomandate”

My Destiny… cu BIANCA şi MIHAI/After Wedding Session/Wedding Day/Save the Date

 

 

 

 

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe