Scapă de stres în ziua nunţii

Să vă amintiţi că e ziua voastră, şi nu a invitaţilor!

            Preţuieşte secunda, trăieşte-ţi viaţa! Georgiana şi Ionuţ au organizat o nuntă cu distracţie multă, alături de oameni faini, pentru care a se bucura de prezent şi a ignora viitorul a devenit un stil de viaţă.

            Bineînţeles, până la marele eveniment v-aţi ocupat de toate detaliile necesare pentru ca invitaţii să aibă parte de distracţie, mâncare bună, muzică, dar ziua cu pricina este a voastră, nu a lor. Aşadar, voi trebuie să vă distraţi şi nu trebuie să lăsaţi stresul să vă ia prin surprindere. Fiţi echilibraţi în ziua cea mare şi nu lăsaţi micile impedimente din ziua nunţii să strice cea mai importantă zi din viaţa voastră.

            Se spune că cea mai importantă zi din viaţa unei femei este ziua nunţii, ziua în care ea trebuie să fie cea mai frumoasă, iar în zâmbetul ei să se citească bucuria şi fericire; stresul este cel mai mare duşman în ziua ta cea mare.

            Emoţii există oricum atunci când e vorba de iubire şi de dorinţa ca lucrurile să iasă bine.
Atât timp cât mirii sunt fericiţi şi construiesc nunta lor împreună… cu multă fericire şi bucurie, vor construi totodată şi amintiri frumoase pe care nu le vor uita niciodată!
Diana şi Alin au ales să îşi unească destinele în Harghita (Localitatea Topliţa) şi petrecerea la Târgu Neamţ, alături de rude şi foarte mulţi prieteni.

Nu uita!

            * Un zâmbet sincer al miresei luminează încăperea, în timp ce o expresie severă şi tensionată aduce norii peste invitaţi.

            Vă prezentăm nunta mirilor Bianca şi Mihai, care au reuşit să se detaşeze de stresul nunţii; oricum am face, trebuie să recunoaştem că stresul tot există, dar să nu-l confundăm cu emoţia, care este constructivă pentru miri.

            Categoric, şi ei au avut mici impedimente în orarul nunţii lor, dar este foarte important să gestionezi cu atenţie şi calm fiecare moment tensionat. Foarte pozitivi şi zâmbitori, ei au ştiut să facă acest lucru, dar în acelaşi timp au trăit emoţia zilei şi au profitat la maximum de cea mai importantă zi din viaţa lor.

Cu zâmbetul pe buze mereu, înconjurați de prieteni adevăraţi, adunați de prin toate colțurile ţării și din afară, împreună au transformat ziua nunții în cea mai pozitivă şi frumoasă zi din existența lor. Mirii noștri din anul 2018, alături de nașii lor, au fost sufletul petrecerii, strălucind’ toți’ prin stil și eleganță.

no stress,,,:))

„Articole recomandate”

Rochia de mireasă

„Articole recomandate”???? https://lulufilm.ro/diferentele-dintre-un-videograf-de-nunta-incepator-mediu-si-premium/

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe