Un client mulţumit va vorbi întotdeauna despre tine.

Te va recomanda celor din anturajul său.

Vezi mărturiile clienţilor noștri!

"De 4 ani de zile urmăresc aproape zilnic clipuri de nuntă sau botez, soțul meu fiind videograf, dar emoție adevărată poţi simţi doar atunci când te afli în poveste. De data asta am fost în poveste şi pot spune că am retrăit emoția botezului până la lacrimi. Mă bucur că soțul meu te-a ales pe tine şi îți mulțumesc"

Loredana Chirilă

,,Din clipa în care am acceptat să fim nașii micuței Natașa am știut că va fi un eveniment magic pentru noi și nu putea fi imortalizat mai bine decât de Lulu Film deoarece profesionalismul și creativitatea sunt câteva dintre punctele forte ce transformă evenimentele importante în adevărate scenarii de film ce te fac să retrăiești aceleași emoții de fiecare dată când vizionezi materialul. Recomand cu mare drag Lulu Film!"

Ana Giorgiana Cîşlaru

“De ce Lulu? În primul rând, pentru că viziunea lui îți transformă nunta într-un eveniment de basm, iar în al doilea, pentru că are un caracter frumos. Este un perfecționist pentru că nu ia niciun cadru până nu ești in ipostaza care să te facă să revezi cu plăcere mai apoi. Îți mulțumim, Lulu, pentru că ne-ai făcut să ne simțim ca niște actori și pentru că ai transmis atât de frumos emoțiile noastre în clipuri! E un adevărat film! Nu există cuvinte de apreciere suficiente ca să reflecte realitatea. Ești un adevărat profesionist!”

Diana si Alin Mosneagu
Nunta, 22.09.2018, La Cetate, Targu Neamt

"Ne bucurăm nespus de alegerea făcută, şi anume de a colabora cu Lulu Film, la nunta noastră. Pasiunea şi talentul lui Florin au făcut întreaga experienţă foarte lejeră și plăcută pentru noi, iar rezultatul final a fost unul uimitor, deoarece acesta a fost mai mult decât ceea ce am visat. Vă recomandăm Lulu Film din toată inima pentru orice eveniment.”

Bianca si Mihai Zbant
Nunta, 28.07.2018, Restaurant Rapsodia Botosani

Am știut de la bun început că Lulu este alegerea perfectă pentru a surprinde cea mai frumoasă zi din viața noastră. Având în vedere faptul că toți cei care privesc pozele si videoclipurile noastre de nuntă recunosc emoția și fericirea cu care am trăit acele momente unice, e clar faptul că Lulu a dat dovadă de profesionalism, implicare și a arătat dorința de a ne oferi cele mai frumoase momente pe care să le păstrăm, cu preţuire, toată viața. Recomandăm cu drag şi încredere pe videograful Trocin Florin (Lulu Film), Lulu videography"!

Alexandra Acsinte Antoci
Nunta, 28.10.2017, Belvedere Hotel-Restaurant, Botosani

Acestea sunt laudele pentru un lucru bine făcut...de către un om care se dedică şi îi place ceea ce face şi care se află la momentul potrivit în locul potrivit. Noi am fost mândri când am vizionat filmarea cu numeroşi prieteni alături, care au rămas surprinşi, printre care mai ales noi, că am găsit detalii de care nu ştiam, de exemplu cea cu mesajul naşilor noștri și multe altele...Aş vrea ca pe viitor persoanele care vor să aleagă un cameraman să nu pună pe primul loc banii, ci ceea ce vor să rămână drept amintire o viaţă! Noi îţi mulţumim ţie pentru tot. Şi suntem fericiți că avem altceva, faţă de alte persoane...Chiar eşti foarte bun....şi cum spune soțul meu...«eşti de acolo, le ai şi gata»...eşti ceea ce faci!!!! Felicitări!!!!!

Anca Andreea Boncia
Nunta, 29.10.2017, Hotel Rapsodia Botosani, Botosani

Florin şi-a dat tot interesul ca atât filmarea, cât şi editarea să fie de cea mai bună calitate. A fost atent la dialoguri, a pus accent pe valorile umane şi a transmis realitatea evenimentului respectând firul narativ al întregii filmări. Calităţi observate la Florin: «flexibil», a respectat desfăşurătorul de filmare şi orele impuse «s-a adaptat repede programului din ziua botezului» a fost receptiv la toată acţiunea evenimentului!

Razvan Constantin Gutulov
Botez, 30.09.2017, DaDa, Sector 3, Bucuresti

Recomandăm cu mare drag Lulu videography (LULU FILM). Videograful Trocin Florin a făcut din filmarea botezului un adevărat film artistic. Calitate ireproşabilă şi o editare profesională care transmite emoţia şi bucuria momentului. Ne bucurăm că am avut parte de serviciile acestui om minunat în una din cele mai importante zile ale fiului nostru, anume botezul. Mulţumim pentru această colaborare. Cu siguranţă o să recomandăm cu mare drag Videograful Trocin Florin.”

Sorin Costescu
Botez, 14.10.2017, Hotel Maria Botosani, Botosani

Datorită ție, Trocin Florin, avem cele mai frumoase amintiri! Ai reușit cu uşurinţă să ne transmiți entuziasm, încredere, dar și emoții în același timp. Team simțit ca și cum ai face parte din familie, ai trăit împreună cu noi fiecare moment. Am rămas fără cuvinte și plini de emoții la vederea rezultatului... Pentru următoarele evenimente din viața noastră știm deja cu cine să vorbim și recomand cu mare drag și încredere ori de câte ori vom avea ocazia! Mulțumim din nou ! Vei fi mereu numărul 1.”

Marius Sirbu
Nunta, 19.08.2017, Mariane D’or, Vorniceni, Botosani

Nu regretăm deloc alegerea făcută...Suntem extrem de încântaţi de toată munca pe care au depus-o băieţii în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Nu am fi reuşit să avem un eveniment atât de reuşit şi atât de apreciat fără această colaborare. Împreună am format o echipă din care noi am ieşit învingători: am rămas cu cele mai frumoase poze şi cea mai bună filmare, pe scurt, cu cele mai frumoase şi cele mai dragi amintiri.”

Ramona Apalaghie
Nunta, 02.09.2017, Popas Cucorani, Popas Cucorani, Botosani

Ne bucurăm enorm că am ales acest videograf şi că am colaborat cu acest om minunat şi totodată pasionat de munca sa! Consider că este un profesionist, deoarece a filmat cea mai importantă zi din viaţa noastră, iar rezultatul este unul uimitor, noi suntem foarte mulţumiţi, ba chiar impresionaţi de ceea ce a putut să facă! Şi, bineînţeles, l-am recomandat cu încredere deja tuturor prietenilor şi apropiaţilor! Acest om îşi merită fiecare bănuţ, face o treabă impecabilă şi îi mulţumim încă o dată.”

Oana Varvaroi
Nunta, 23.07.2017, Hanul Berchișești., Gura Humorului, Suceava

Punctualitate şi profesionalism! Nota 10”

Andrei Dumitru
Alt tip, 13.08.2017, Vorniceni Botosani, Botosani

Florin...Florin Trocin, nu doar un profesionist, nu doar un videograf cu extraordinară pricepere, nu doar partenerul de încredere pe care îl doreşti, ci în primul rând un om cu un caracter plin de sensibilitate, un om care te priveşte şi ştie ceea ce îţi doreşti, deschis către orice nebunie ai mai avea prin minte, pregătit să îţi îndeplinească sau să facă posibilă năstruşnicia ta. Pe scurt, o poveste! Acesta este Florin Trocin!”

Luciana Bivolariu
Nunta, 13.05.2017, Mariage D'or Baisa, Botosani

Surprinde-mă! Exact asta face Florin! Te surprinde într un mod extraordinar de minunat. O sensibilitate atât de mare... am parcurs împreună o multitudine de evenimente : nunta, trash the dress, gravidie, botez, şedinţe foto...şi de fiecare dată a fost o poveste aşa cum visezi. Surprinde, captează şi transpune exact ceea ce se găseşte în sufletul tău…şi chiar mai mult. Ai visat vreodată cum ţi-ar plăcea să arate nunta ta, botezul pruncului tău sau orice altceva ţi-ai imaginat? Este suficient să îi spui şi acel vis va deveni împlinit. Mai mult decât un profesionist, să îşi ducă echipamentul în mod inutil 3 etaje doar ca să constate că lumina nu este bună şi să revină în alt moment este mai mult decât profesionalism, înseamnă pasiune şi respect pentru ceea ce face. Nu sunt doar cuvinte, sunt adevăruri în poveşti...este suficient să priveşti un videoclip şi vei înţelege ceea ce spun, dragă cititorule! Lulu,you are the best! Always!”

Luciana Bivolariu
Botez, 23.06.2018, Biserica Vovidenia,Popas Cucorani, Botosani

Cea mai de preţ amintire! Atât de multă emoţie în aşteptarea lui Edith, pruncuţa noastră! Mi-am dorit să captez exact ceea ce simţeam în acele clipe de gravidie târzie, de sentimente şi trăiri, dar nu ştiam cum, însă Florin a ştiu exact ce trebuie sa facă, pentru ca acest vis să devină realitate. Mereu a fost mai mult decât am aşteptat, mereu a fost o bucurie şi o surprindere să vizionez ceea ce a realizat cu atât de multă pasiune. Pasiunea! Pasiunea nu poate exista fără suflet! Florin exact asta este: suflet în fiecare minut înregistrat! Îţi mulţumim! Îţi mulţumesc pentru cea mai sensibilă amintire! The best! Always!”

Luciana Bivolariu
Alt tip, 13.04.2018, Padure,acasa, Botosani

Multe, multe mulţumiri, celui ce a devenit ulterior prietenul nostru, Florin. Ingeniozitatea, creativitatea, bunul simţ, trăirea cu care a contribuit pas cu pas, devotamentul foarte vizibil şi drăgăstos faţă de «iubirea lui» - camera video, ne-a ajutat pe noi în orizonturi videografe cu decizii 100% excepţionale. Educat şi cu bun-simţ încă de la început, corect cu noi, dar şi cu el însuşi, a făcut să ne dorim exact un astfel de cameraman la nunta noastră. Profesionalismul şi-a spus cuvântul în tot ceea ce noi ne-am propus sa efectuăm. E foarte important să ai un astfel de videograf la propria-ţi nuntă. Aşadar, îţi mulţumim şi sper ca şi peste ani şi ani să te avem şi la nunta copiilor noştri, împreună cu propriul tău devotament şi iubire faţă de videografie. Mult succes în continuare şi mulţumiri enorme pentru tot!”

Marian Chiriac
Nunta, 24.07.2016, Europa, Botosani

Îmi doresc din tot sufletul să ofer un feedback pentru ceea ce a însemnat pentru noi, în această zi minunată, domnul Trocin Cristian Florin ( Lulu ). Aş vrea să încep prin a preciza că este profesionist din toate punctele de vedere, prin felul de a comunica, răbdarea de care dă dovadă, modul în care reuşeşte să surprindă cele mai interesante cadre şi prin felul în care reuşeşte să facă din doi oameni simpli nişte semiactori. Ceea ce reuşeşte să facă prin măiestria lui denotă înclinarea sa spre perfecţiune, ajungând să ofere o sclipire clipurilor realizate de el. Având în vedere că tocmai ce am colaborat cu Lulu, suntem mai mult decât mulțumiți, nu mă așteptam la o colaborare așa bună și la un om așa deschis, cum e Lulu. Recomand cu cea mai mare încredere Lulu Videography, pentru ca orice eveniment frumos să devină special şi unic.”

George Chiriac
Nunta, 02.06.2018, Artemis, Botosani

Ştiind că va urma un moment atât de important pentru noi, nunta, cum era şi normal, am apelat la tot felul de informaţii, prieteni sau cunoştinte pentru a alege cel mai bun cameraman. În urma unei recomandări, am zis să ne întâlnim cu domnul Trocin Florin pentru a discuta detaliile colaborării noastre. Am întâlnit un om pasionat de munca lui, deschis oricărei idei, serios şi cât se poate de perfecţionist ! Colaborarea a fost un adevărat succes pentru noi deoarece am fost foarte mulţumiţi de momentele surprinse, de calitatea filmării şi de amprenta lăsată de acesta într-un mod pozitiv asupra filmărilor . Recomand cu încredere cameramanul Trocin Florin!”

Stefan Nicolae
Nunta, 11.06.2016, Popas Cucorani Botosani, Botosani

Foarte mulţumit de colaborarea cu Trocin Florin. Un om care dă dovadă de profesionalism şi care pune mult suflet în ceea ce face, iar rezultatele se văd. Recomand cu plăcere şi încredere serviciile oferite de Trocin Florin.”

Adrian Ciobanu
Nunta, 28.05.2016, Mariage D or, Botosani

Call Now Button