Videograf de nuntă. TROCIN FLORIN ( Lulu Film)

Tot ce contează în viață este felul cum reacționăm. Totul depinde de felul în care interpretăm. ,,Dacă viața îți dă lămâii, cineva trebuie să te învețe să faci limonanda,,. Autoeducația este fundamentală, esențiață. Nu toți am avut condiții s-au diverse avantaje. Când eram foarte tânăr nu am știut cum să mă folosesc de acest potențial.

Cu aptitudinile pe care le-am învățat în decursul timpului, am constatat că fac lucruri extraordinare și rezultatele muncii mele schimbă viețile, emană emoție și aduce un plus de fericire în ochii oamenilor. Consider că: ,, Amintirile frumoase sunt a doua noastră șansă la fericire,,

Filozofia mea este să muncesc folosindu-mi punctele tari, în loc să sufăr din cauza celor slabe. Viața te răsplătește dacă, mai întâi de toate, demonstrezi că poți face un lucru foarte bine și abea apoi cauți să obții și alte reușite în domeniu. Cel mai sigur drum spre succes este să mai încercăm o dată. Pentru a câștiga Războiul trebuie să pierzi mici bătălii. Nu poți trișa. Eu nu cred în scurtături.

Dacă mânuiești energia într-un anumit fel suficient de mult timp, obții materie. ASTA ESTE VIAȚA REALĂ.

Videograf de nuntă. TROCIN FLORIN ( Lulu Film)
Videograf Trocin Florin

Mă număr printre cei mai optimiști, mai încrezatori și mai încurajatori oameni pe care îi vei întâlni vreodată legat de latura pozitivă a lumii în care trăim și de cât de bună va fi ziua de mâine; dar trebuie să recunosc că lumea noastră este departe de a fi perfectă, ceea ce înseamnă că suntem obligați să facem anumite alegeri. La final, singurul lucru pe care trebuie să îl investim atât în viața personală, cât și în cea profesională este TIMPUL.

TIMPUL ESTE UN BUN CE NU POATE FI ÎNLOCUIT!

De foarte multe ori, înțelepciunea și geniul apar pur și simplu din observarea situației curente din altă perspectivă. Se poate să știi deja soluția prin care să obții ceea ce îți dorești. Fă un pas în spate și privește totul dintr-o altă perspectivă diferită. Adesea, înțelepciunea și geniul vin pur și simplu din observarea unei situații dintr-un unghi diferit, exact ca și în videografia de nunta, și anume: perspectiva unui videograf, fotograf de nuntă.

Scopul meu, visul care mă animă, simțul asupra propriului destin, acestea sunt creațiile mele. Și nimeni altcineva nu va avea grija de ele, nu le va salva și nici nu va munci asa cum o fac eu. Așa că nu mă aștept să o facă alții. Încerc ca grija și munca pe care trebuie să o depun pentru ceea ce îmi doresc să vină chiar din partea mea, doar din partea mea. Fiecare dintre noi trebuie să pornim însă pe drumul nostru și să definim succesul în propriii termeni, pe care numai noi îi putem stabili.

Mă consider, și știu că sunt, o persoană norocoasă pentru că profesez în videografia de nuntă, de eveniment. A fi cameraman de nuntă, fotograf de nuntă, consider că este o binecuvântare. Profesez printre oameni pozitivi, mereu bucuroși, fericiți și dornici de distracție, să-și trăiasacă clipa. Profesez într-un anturaj unde este emoție, bucurie, lacrimi de emoție și bucurie. Și astfel dacă convețuiești alături de oameni mereu cu zâmbetul pe buze, plini de energii pozitive, automat și tu la rândul tău vei fi o persoană pozitivă, motivată. Oamenii apreciază munca mea trimițându-mi mesaje de mulțumire, mesaje care uneori înseamnă mai mult decât orice, mă motivează. Sunt plătit financiar sufletește cu mare drag și plăcere, nu pentru un produs, ci pentru amintiri… iar amintirile sunt a doua noastră șansă la fericire.

Pentru mine fiecare nuntă este specială, unică în felul ei. Nu există nunți identice sau asemanatoare. De fiecare data povestea este diferită. Îmi place să privesc mirii în ochi atunci când îmi povestesc despre visurile lor mărete, cum își imaginează ei ziua nunți , care le sunt așteptările. Astfel reușesc să înțeleg perspectiva lor. În munca mea iubesc foarte mult, bucuria și zâmbetul mirilor, atunci când văd că își îndeplinesc propriul vis. Îmi place să trăiesc alături de ei emoțiile zilei, transmise de miri, părinți, surori, frați și prieteni apropiați. Iubesc oamenii care trăiesc momentul și nu se lasă copleșiți de presiunea și stresul grijilor de moment.

Videograf de nunta – Lulu Film