Wedding Showreel 2018

De ce nu fac oamenii ceea ce le place?

            Hmm!…, nu ştiu să răspund la această întrebare, dar eu ştiu că este sublim să faci ce-ţi place, să faci oameni fericiţi prin felul şi modul tău de a colabora cu ei.

            Când faci ceea ce-ţi place, cuvântul „muncă” parcă dispare din vocabular.

            Atunci când iubești ceea ce faci, celelalte aspecte care te motivează vin de la sine. Este foarte clar că te vei dezvolta armonios în carieră, dacă ai ales să faci ceea ce îți dorești. Și vei face chiar și bani din asta!

            Dincolo de a simți că trăiești pe deplin, să faci ceea ce te încarcă pozitiv este propria modalitate de a-ți exprima potențialul. Totodată, vei conlucra cu Universul la diversificarea experiențelor vieții. Să faci ceea ce îţi umple sufletul de bucurie înseamnă să-ți exprimi profund recunoștința pentru ceea ce ești. Un miracol! O sursă de bucurie și frumusețe la care se pot conecta și cei din jurul tău. Fiecare pe nivelul cu care rezonează.

            Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta!

 

Anul 2018:

            Oameni frumoşi, poveşti diferite, experienţe noi. Fiecare om are întegrat în personalitatea sa un „ceva” plăcut care doar trebuie scos la suprafaţă şi şters de praf.

            A fost un an plin, un an cu experienţe noi, alături de oameni frumoşi şi minunaţi.

MY WORK IS MY PASSION.

Videograf nuntă, cameraman nuntă, servicii video-foto nuntă 2019 – 2020. Lulu Film – videograf nuntă.

Showreel Nunţi 2017 – Lulu Film

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe