Sunt absolut sigur că atunci când iubești cu adevărat, nimic nu te poate despărți de cel de lângă tine. Sunt multe probleme posibile, dar inima îți rămâne tot acolo.

In primul rând, iubirea este forţa care îl conduce pe om spre jumătatea lui, spre sufletul-pereche, care îi completează fiinţa şi dă vieţii sentimentul plenitudinii. Momentul în care sufletul cunoaşte iubirea îi schimbă viziunea despre lume, despre cei din jur, îl transformă în altul mai bun.

– M-a fascinat  grija și atenția cu care Ionuț a tratat-o  pe Cătălina. Parcă ar avea cu el cel mai de preț lucru din tot Universul, de care trebuie să aibă grijă și pe care trebuie să îl ocrotească, astfel încât să nu i se întâmple nici cel mai mic rău.

Atent, prevăzător, grijuliu, iubitor! Pentru că, Catalina este cel mai preţios dar din viaţa lui. Iar Cătălina, i-a purtat întotdeauna și îi poartă şi acum, o grijă şi un respect aparte.

Cătălina și Ionuț nu vorbesc de iubire, le e uşor jenă să o facă, lucrurile intime nu se aduc pe tarabă în faţa celorlalţi dar „respectul” pe care ei îl au mereu, unul pentru altul, include mult mai mult decât iubirea.

Se completează perfect. Cu voci blânde unul începea o idee, celălalt o termină.

Aceasta este povestea de iubire, reală, pe care cei doi o traiescunul alături de celălalt, umăr lângă umăr.

Cătălina și Ionuț – Love Story (Love is You)
Videograf Trocin Florin (Lulu Film)

Videograf de nunta Fotograf de nunta Cameraman de nunta Servicii foto video 

Articol recomandat

Call Now Button