Darul Râsului – Râzi, fii fericit/ă în ziua nunții tale.

S-a spus în nenumărate rânduri că râsul este unul dintre cele mai bune medicamente. Nu te îndoi de puterea râsului, face minuni. Nu sunt vorbe goale, fiindcă se știe că râsul are beneficii fiziologice și clinice. Cel mai important este faptul că râsul ne îmbunătățește foarte mult calitatea vieții. ”Deci… râzi cât poți de mult în ziua nunții tale”

Găsește începând chiar de acum o manieră de a invita bucuria și râsul în ziua nunții tale, în viața ta și a celor din jur, în special în perioadele mai stresante, râsul este un dar primit la nașterea noastră, un fel de medicament miraculos pentru tristețe și stres.

Deși ștința irosește o mulțime de timp și de bani dezbătând chestiuni care nu vor fi niciodată rezolvate, îți sugerez ca azi și în ziua nunți tale, să te concentrezi asupra lucrurilor pe care le poți schimba în mod real. Zâmbește – Acum e momentul!

Deși nu vei fi niciodată normal, normalitatea chiar nu este un statut la care să aspiri.

LULU FILM – WEDDING VIDEOGRAPHY
Darul Râsului - Râzi, fii fericit/ă  în ziua nunții tale.
Momente unice în viață.
Darul Râsului - Râzi, fii fericit/ă  în ziua nunții tale.
Fericirea în brațele celui drag.
Darul Râsului - Râzi, fii fericit/ă  în ziua nunții tale.
Trăiește momentul

Începând chiar de acum, fă tot ceea ce depinde de tine astfel încât ziua de azi să fie extraordinară cu ceea ce ai, timp în care ziua de mâine să fie și mai bună, cu tot ceea ce te așteaptă.

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe