Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

FLORĂRIA GARDENIA BOTOŞANI

Fiecare pereche de miri își dorește ca propria nuntā sā fie una de poveste.
???? Și într-adevăr , cu ajutorul florilor naturale şi câțiva florişti cu mâini dibace, creează un decor fabulos.
????Alegerile corecte, din acest punct de vedere, pot conduce la obtinerea unor aranjamente florale absolut deosebite, care pot transpune invitații într-un ambient feeric, multicolor și parfumat.

            La o simplă căutare pe Google după „buchete de flori”, „firmă de aranjamente florale pentru nuntă”, „decorațiuni nuntă” sau „lumânări de botez”, ofertele sunt extrem de generoase, găsind fără probleme sute de opțiuni și modele disponibile.

            Însă cu cât vezi mai multe, cu atât va fi mai greu să te decizi.

            Iată ce trebuie să ai în vedere când cauți „decoraţiuni florale pentru nuntă”:

– Culoarea

– Anotimpul

– Bugetul

 Alege culorile preferate

            În momentul în care ai selectat culorile preferate, e mult mai rapid și mai ușor să filtrezi ofertele și opțiunile disponibile.

            Spre exemplu, pentru aranjamente florale sau decorațiuni de botez în cazul fetiţelor, e destul de simplu. Probabil rozul va fi alegerea cea mai comună.

            Bineînţeles, aceeași recomandare este valabilă și în cazul unor aranjamente florale pentru nuntă. Odată stabilite culorile dorite, vei economisi din start mult timp.

 

Video: Lulu Film. Foto: Mirel Petrică – fotograf

 

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

            Cel mai important este să îți alegi decorațiunile florale în ton cu stilul și culorile nunții pentru a exista o armonie între rochie, buchetul de mireasă, decorațiuni și locație.

            Imaginaţi-vă o nuntă fără flori. Cum nici nu putem concepe aşa ceva, acordăm foarte mare importanţă aranjamentelor pe care le creăm şi care vor da tonul nunţii dumneavoastră. Florile sunt un element esenţial, ele subliniind, din toate punctele de vedere, frumuseţea nunţii, a cuplului şi a invitaţilor.

 

 

Florăria Gardenia Botoşani – Lulu Film

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

            Aranjamentele florale sunt reprezentative pentru nuntă și pot spune foarte multe despre gusturile și personalitatea miresei. Chiar dacă iubești anumite flori în timpul anului, nu vei putea să le folosești în aranjamentele de la propria nuntă, deoarece fiecare floare este asociată unui anumit anotimp și e foarte posibil, de exemplu, să nu găsești zambile pe timp de iarnă, nici măcar în sere.

            De aceea, este indicat să te orientezi în funcție de ceea ce îți oferă natura la momentul respectiv, în așa fel încât să te bucuri de aranjamente perfecte.

Decoruri florale

            În categoria decoraţiuni florale de nuntă pot fi incluse aranjamentele de pe mesele invitaților, aranjamentul pentru masa de prezidiu (masa mirilor și a nașilor), aranjamentele pentru husele scaunelor, florile care decorează încăperea, acele arcadele de la intrare, ornamentele care atârnă din tavan sau acelea pentru locul ales unde se fac fotografiile etc.

            Trebuie să fie spectaculoase și să dea impresia că au fost special create pentru mireasă. Poți crea o arcadă de flori chiar la intrarea în localul unde are loc nunta, însă și perdeluțele de flori vor crea un aspect deosebit și original. În plus, pot fi amplasate oriunde.

VIDEO: Lulu Film. Servicii foto-video nuntă

            Ca să te încadrezi în buget cu aranjamentele florale, stabilește de la bun început o sumă special destinată acestui aspect și elimină din start buchetele și aranjamentele care depășesc posibilitățile tale financiare.

            Pentru a-ți optimiza însă bugetul, poți alege flori de sezon, care vor fi mai ieftine. Și florile cu volum te ajută să economisești bani, pentru că vor crea aranjamente bogate fără ca florarul să fie nevoit să folosească multe fire.

            Nu există o combinație perfectă de culori. Orice alegere și combinație se dovedeşte potrivită, dacă este pe placul mirilor. Culorile închise dau un aer rafinat și stilat, cele deschise unul romantic, jucăuș.

            Fie că e vorba de nuntă sau de botez, biserica poate fi împodobită de sărbătoare cu diferite aranjamente florale, stâlpişorii decoraţi cu tul sau voal şi aranjament floral, sfeşnicele cu lumânări, aleile cu petale de flori şi alte elemente de decor. Tot mai mulţi miri sau proaspeţi părinţi aleg aranjamente florale pentru decorarea bisericii, adăugând, în acest mod, un sentiment de solemnitate, pace şi prospeţime.

            Masa invitaţilor trebuie să încânte şi să-i primească aşa cum se cuvine. Dacă am decorat masa până în cel mai mic detaliu, un aranjament floral va îmbogăţi vizual şi olfactiv atmosfera prin prezenta florilor încântătoare aranjate în buchete, globuri sau coşuleţe, pentru a menţine ideea de frumuseţe şi romantism în inima tuturor.

FOTO: Mirel Petrică – fotograf

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

Există diferite tipuri de aranjamente florale pentru nuntă, dispunerea acestora depinzând de mai mulţi factori. Se pot aranja flori în diferite moduri pentru mireasă, mire,

pentru domnişoarele de onoare şi pentru persoanele care însoţesc mireasa şi mirele. Există, de asemenea, mai multe tipuri de aranjamente florale pentru locul de desfăşurare a nunţii.

VIDEO: Lulu Film. Servicii video nuntă. Servicii foto nuntă

 

Lulu Film – Wedding Videographer

VIDEO – Lulu Film Servicii video nunta. Servicii foto nunta

Lulu Film Wedding Videographer

            Dacă vă întrebaţi cât costă aranjamentele florale pentru o nuntă, să ştiţi că există mai mulţi factori care fac diferenţa de preţ şi anume: tipurile de flori selectate, numărul şi mărimea aranjamentelor pentru restaurant.

            Nu ezitaţi să ne contactaţi încă din momentul în care începeţi pregătirile pentru petrecerea de nuntă. Organizarea din timp, realizarea unor proiecţii de buget şi pe spaţiul locaţiei, toate pot garanta succesul obţinerii unor aranjamente florale de nuntă aşa cum vi le-aţi imaginat.

FLORĂRIA GARDENIA BOTOŞANI

Telefon: 0758.541.508

https://www.facebook.com/profile.php?id=100009990528144&ref=br_rs

Servicii foto nuntă. Servicii video nuntă.

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

Despre decoraţiuni florale nuntă, cu Florăria Gardenia Botoşani

Preţ servicii video nuntă, Preţ cameraman nuntă, Preţ fotograf nuntă, Preţ servicii foto nuntă, Pachete foto-video nuntă, Preţ aranjamente florare, Preţ buchetul miresei.

 

„Articole recomandate”

Despre Bar Cocktail pentru un eveniment…altfel