Despre experienta mea in cadrul Workshopului de videografie Cu Sorin Latia

A fost despre si cu oameni faini. Am participat cu entuziasm si emotie la primul meu Workshop de videogarfie.
Ce as putea spune despre Sorin Latia?
– Un om simplu care vede lumea in secvente de film.
– A studiat Facultatea de Imagine Film și Televiziune.
– A lucrat pentru o perioada in televiziune, Antena 1.
– In 2010 a lansat StudioBlitz.
Sunt multe de spus despre Sorin Latia, dar probabil nu sunt eu destul de bun in complimente, dar cu siguranta, Sorin merita toate aprecierile mele, atat pentru munca lui, cat si pentru Workshop.
Urmaresc clipurile lui de ceva vreme, a devenit o sursa de inspiratie pentru mine, am avut onoarea sa-l cunosc personal in 2017 la Brasov, in cadrul Frame Concept V2.
Un oltean foarte prietenos, comunicativ si cel mai important, MODEST, da, modestia este lucru mare la un videograf de talia lui Sorin Latia. Nu am vazut aroganta, este deschis la discutii si mereu gata sa-ti ofere un sfat, o indrumare.
A reusit sa transforme pasiunea lui, videografia, in profesie, in afacere. Cu siguranta asta m-a facut curios sa-l cunosc mai bine, participand la Workshopul de la Iasi din 16-17 Martie 2018.
A fost o experienta unica, alaturi de oameni frumosi, uniti de aceeasi pasiune, avand in fata lor unul dintre cei mai buni videografi de nunta din Romania.
Au fost doua zile superbe care au trecut prea repede.
Am invatat de la Sorin Latia: incadraturi si compozitie, miscari de camera si dinamica in film, lumina in film, sunetul si elemente de productie video, cum sa alegem melodia pentru clipurile noastre, cum sa te promovezi si sa atragi clienti, cum sa ne organizam montajul, si alte secrete din videografia de nunta, am participat live la o sedinta video creata de Sorin, alaturi de mirii nostri, (modele) din cadrul Workshopului organizat de Sorin Latia.
Am vazut in fata mea pe tot parcursul Workshopului, omul, videograful, profesionist de nunta, lectorul care explica cu rabdare si profesionalism toate secretele lui, ne impartasea prieteneste tehnici de filmare, de editare, de promovare; m-a facut sa inteleg cat de frumoasa si importanta este videografia de nunta si cat de norocosi trebuie sa ne simtim noi, cei care am ales sa practicam aceasta arta.
Multumesc Sorin Latia, pentru ca esti OM. MODESTIA este parte din atuul tau ca si videograf profesionist de nunta.

https://lulufilm.ro/

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe