Şedinţa video „Trash the Dress”

Videograf de nunta
Fotograf de nunta Videograf de nunta

 

Deşi „Trash the Dress”  a pornit din  America, astăzi, tot mai multe tinere din România au adoptat exemplul americancelor.

            „Trash the Dress” constă într-o şedinţă video în care o rochie elegantă, de obicei de mireasă, este distrusă sau supusă unor tratamente extreme.

            Un concept destul de răspândit, apărut acum aproximativ 10 – 11 ani în Las Vegas şi care recent și-a făcut loc și printre obiceiurile de nuntă de la noi. „Trash the Dress” reprezintă o sesiune fotografică sau video dedicată rochiei de mireasă, realizată după nuntă.

            *În condiţii extreme, pe o vreme mai puţin prietenoasă, dar care oferă spectacol vizual, alături de mirii noştri dragi am creat această poveste.
Iuliana şi George. Locaţia, Munţii Rarău, România.

 

            De ceva timp, fotografii şi videografii de nuntă propun mirilor o şedinţă foto-video curajoasă, care are loc după nuntă, numit ,,Trash the Dress”.

            Acest shooting (ceva diferit) poate fi încadrat ca fiind un alt artificiu de import sau poate fi privit ca o eliberare a tensiunilor acumulate, ca un ultim strigăt de răzvrătire înainte ca laţul formalismului să sugrume orice pornire de revoltă, independenţă sau ca o formă expresivă de manifestare a personalităţii.

            *Dacă doi oameni sunt predestinaţi să fie împreună, în mod cert ei se vor întâlni! Soarta îşi va pune pecetea asupra lor! My Destiny, cu Bianca şi Mihai.
Locaţia, Bucovina Gura Humorului.
 

 

Videoclip premiat de Weva Pro (RoAward 2018)

   Şedinţa video „Trash the Dress”

De ce „Trash the Dress”?

            În ziua nunții, mirii sunt, cel mai probabil, foarte stresați pentru că au mai multe sarcini de rezolvat, iar timpul este foarte limitat.

            Dacă în ziua nunții zâmbeai mai mult forțat, în timp ce te gândeai la ce urmează, acum te poți destinde și te poți bucura de ședința foto-video, fără a avea nicio presiune.

            Relaxarea duce la creativitate, așa că vei avea cu siguranță niște fotografii şi un clip video mai reușite decât cele din ziua nunții.

            Şedinţa foto-video de după nuntă a devenit o componentă importantă a fotografiei şi a videografiei de eveniment. Cei mai mulţi o numesc generic “Trash the Dress”, deşi termenul nu este tocmai exact, noţiunea fiind potrivită mai degrabă pentru şedinţele în care mireasa este dispusă să îşi distrugă rochia, să o murdărească foarte tare sau chiar, în cazuri extreme, să o facă bucăţi.

          * Povestea de nuntă este diferită de fiecare dată, are momentele ei specifice și își creează o identitate proprie. Este o mare diferenţă între un moment trecător şi o amintire pentru toată viaţa.
Diana şi Alin. Locaţie, Suceava.

*Luciana şi Ionuţ. Speciali pentru mine. O familie minunată.
 Locaţia, Plaja Stânca-Costeşti

 

         *Iubirea adevărată este singura armă de care omul are nevoie pentru a câştiga orice bătălie şi pentru a trece peste orice obstacol, oricât de dificil ar fi acesta.

Alexandra şi Tudor. Locaţia, Cetate Suceava.

 

            *Ionela şi Marius, doi drăguţi cu un bun-simţ aparte, timizi, dar foarte respectuoşi şi receptivi.
Am simţit în relaţia lor că sunt prieteni, dar mai ales iubiţi. Manifestă o preţuire enormă unul faţă de celălalt, dar şi pentru cei din jur, îşi poartă reciproc respect, devotament şi, mai ales, îşi dăruiesc iubire veşnică.
Ionela şi Marius. Locaţia, Cetate Suceava.

 

            Ceea ce mă face cel mai fericit este să surprind iubirea pură și esența ființelor umane.

            Eu trăiesc pentru a-mi împărtăși amintirile și a-mi face noi prieteni. Permiteți-mi să fiu parte din memoria dvs. și să creez magie! Videograf Trocin Florin/Lulu Film.

„Articole recomandate”

Rochia de mireasă

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe