Sfaturi pentru miri si mirese.

Filmari nunti Botosani/Sfaturi pentru miri si mirese.

Firma noastra  ,,Lulu Film ,, printre altele ofera servicii Filmari nunti Botosani . Cred ca fiecare cuplu de miri este diferit, au o poveste aparte, deci fiecare cuplu cu care lucram va dori probabil ceva diferit pentru ca noi creem povesti diferite.

Lumea este in continua miscare, in continua schimbare, traim in secolul vitezei si timpul este foarte important, de aceea oferim clientilor nostri  consultanta gratuita pentru a stabili exact ce au planuit mirii pentru ziua lor cea mare, ceea ce vor intr-un film de nunta si ceea ce putem noi oferi.

Oferim sfaturi de locuri si idei pentru sedintele Save The Date, Trash The Dress, fiecare persoana este diferita si de fiecare data este o alta poveste. De fiecare data clipul va spune o alta poveste, va fi o alta idee, ceva unic si  va caracteriza personajele noastre.

Pentru a avea parte de o sedinta foto video cat mai reusita  mirii ar trebui sa tina cont de anumite sfaturi pe care le poate oferi videograful sau fotograful.

O fotografie buna este una in care esti relaxat/a, relaxeaza-te, fii natural/a si incearca sa te simti cat mai confortabil, de aceea recomandam sedinta foto video dupa eveniment, ziua evenimentului este foarte incarcata emotional , cu siguranta intervine stresul si categoric se  va vedea si in fotografii sau filmul nuntii.

Privirea si zambetul sunt foarte importante intr-o fotografie sau filmare de nunta pentru ca transmit emotie. Gandeste-te la ceva ce te face fericit/a, uita-te la sotul(sotia) ta/u si sigur va fi un cadru minunat.

Naturaletea pe care o cauti in stilul fotografiilor sau a filmului de nunta depinde si de naturaletea comportamentului tau in fata aparatului de filmat si, in mod implicit, depinde de relaxarea resimtita in prezenta fotografului/videografului, de aceea eu consider ca este foarte important ca fotograful/videograful sa se intalneasca inaintea nuntii, la o cafea, un ceai, o bere, etc. astfel fotograful/videograful va  intelege ce va avantajeaz si ce va poate dezavantajeaza.

Familia ta este unică, incomparabilă și irepetabilă. Toate familiile pot găsi eventuale motive de ceartă și nemulțumire. Nimeni nu este perfect. Dar trebuie să învățăm a răbda, a respecta, a ierta.
Dragostea nu cade niciodată!” Dragostea nu acceptă vacanțe, pauze, încercări, variante. Dragostea este curată, pură, deplină – dragostea este bucurie, fericire.

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate. Afla mai multe